Nieuws

Ouderavond RKGV Fides 2023

Op onze jaarlijkse ouderavond op 4 november 2023 in de Varenbeuk werden wij blij verrast toen een vertegenwoordiging van de wijkraad Heksenberg , dhr. Guus Mengelers en mevr. Irene Engelen, ons een cheque kwamen overhandigen van € 2400,00 te besteden aan scholing van onze leiding.

Gediplomeerde leiding is van essentieel belang om onze leden deskundig en veilig les te geven. Wij vinden het belangrijk dat turnsters zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit doen wij met kleine groepjes met veel individuele aandacht van ons team van professionele en ervaren trainsters.

RKGV Fides kan de wijkraad Heksenberg niet genoeg bedanken voor hun donatie. Hun steun is voor ons van onschatbare waarde om onze trainsters de gewenste opleidingen te laten volgen.

RABO CLUBSUPPORT

‼️Alle leden van de Rabobank opgelet ‼️

Vanaf 4 september t/m 26 september 2023 kunnen alle klanten van de Rabobank vanaf 18 jaar hun stem uitbrengen. Stem op “R.K. GYMNASTIEKVERENIGING FIDES” en help ons onze kas te spekken! 
https://www.rabo-clubsupport.nl/

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! 
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Opleidingen

Op 3 april 2023 zijn drie dames van onze leiding gediplomeerd met onderstaand diploma.
“Diploma vastgesteld door de toetsingscommissie van de K.N.G.U. in de discipline
Gymnastiek Assistent Leider Niveau 2,  Kwalificatie Structuur Sport”:

Intussen hebben zich twee trainsters reeds aangemeld voor de opleiding “Trainer-coach 3”  te Budel.  
Graag willen wij hartelijk dank zeggen aan de Provincie Limburg waarvan wij een tegemoetkoming in de kosten voor de opleiding van onze trainsters mochten ontvangen.

Nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij ons het nijntje Beweegdiploma halen!  


WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.


BEWEGEN MET PLEZIER

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter. 

MEEDOEN

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij RKGV Fides
Leer je kind ook op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:  
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 3 jaar
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 5 jaar   
Meer informatie over onze lessen, de kosten en het aanmelden staat op onze site www.rkgvfides.nl
Meer weten? 
Neem gerust contact op via [info@rkgvfides.nl]. Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie. 

RABOCLUBSUPPORT

Ook dit jaar doen wij wederom mee met RaboClubSupport.

Heeft u een rekening bij de Rabobank? Maak u dan lid!

Alleen als lid mag u dan stemmen op onze vereniging en hoe meer stemmen hoe meer de Rabobank ons support.

Met dit extra inkomen kunnen wij attributen aanschaffen die niet standaard aanwezig zijn in de gymzaal.

Onze vraag is: Maak u lid! Dan krijgt u tzt automatisch een code waarmee u kunt stemmen. 😁

Hierbij hoe u zich lid kunt maken:

1. Meld je aan!

Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd.

2. Krijg meteen toegang:

In de Rabo App vind je steeds meer inspiratie en activiteiten voor leden.

3. Doe mee:

Haak aan bij een ledenevent, denk mee over de toekomst van de bank of steun jouw favoriete club of vereniging.

Alvast heel hartelijk dank! 😊

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'Rabo ClubSupport Met Rabo ClubSupport investeren we in lokale clubs en verenigingen.'

Leuk

Opmerking plaatsen

Delen