Van onze voorzitter

6 januari 2020

Een zowel feestelijke als nostalgische dag voor FIDES. Na 62 jaar in het oude, vertrouwde gymlokaal te hebben vertoefd, kregen wij meer ruimte en modernere voorzieningen voor onze leden.

Bestuur en leiding vonden de eerste lessen in de mooie nieuwe zaal wel een feestje waard. En het werd een happening!! De zaal werd ieder uur geopend door alle leden een lint te laten doorknippen. De ballonnen in de FIDES kleuren waren getuige en de ouders konden op de achtergrond meekijken.

Na afloop van iedere les kregen alle leden een rugzakje met het FIDES embleem erop. Deze verrassing werd geschonken door ons erelid Dhr. Leon Klinkers. Hartelijk dank Leon Klinkers voor deze gulle gave en hartelijk dank aan allen die meegewerkt hebben aan deze feestelijke dag.

Ina Savelbergh